Hrvatski Hyundai klub osnovan 2007. godine od skupine ljubitelja te Korejske marke. Kako godine prolaze tako rastu i članovi kluba. Cilj same udruge je promicanje, razvitak i unapređenje kulture vožnje i podizanja svijesti sudionika prometa o ponašanju u prometu te o potrebi poštivanja prometnih propisa i pravila, zakona i obveza.

Udruga nastoji okupiti prventveno vlasnike Hyundai vozila, ali i svi drugi su dobrodošli.

Udruga nastoji organizirati druženja za svoje članove sa svrhom razmjene informacija o najnovijim dostignućima i novitetima u automobilskoj industriji te zbivanjima ma domaćoj i stranoj automobilističkoj sceni.

Pruža informacije te omogućuje razmjenu iskustava među članovima u svezi nabave, servisiranja, osiguranja i zaštite vozila Hyundai. Organizira susrete i savjetovanje za članove, naročito mladeži u svrhu razvijanja njihovog interesa za odgovorno ponašanje u prometu i za upoznavanje pravila vožnje i utrka. Putem Udruge ostvaruju se prijateljski odnosi s auto klubovima u zemlji i inozemstvu.

U sklopu udruge za sve je dostupan forum kluba gdje svatko može naći potrebne informacije ili možete postaviti konkretno pitanje na koje ćete dobiti odgovor u najkraćem mogućem roku. Forum je u potpunosti besplatan dovoljno se samo registrirati i poštivati pravila ponašanja.

Hrvatski Hyundai Klub

Adresa sjedišta: Karinska 7, 10360 Sesvete

OIB: 05388852070

IBAN:

Kontakt: +385 98 955 2 078

E-mail: ivan@hyundai-klub.hr